Het

Bij de praktijk voor Rebalancing kan je terecht voor lichamelijke en/of emotionele klachten.

Een standaard sessie duurt 90 minuten. Aan de hand van jouw klachten stel ik een behandelplan op. We bepalen daarna samen op basis van jouw hulpvraag hoeveel sessies je nodig hebt en of we de sessies verlengen of verkorten. De kosten zijn 100 euro voor een standaard sessie (90 minuten), 75 euro voor een verkorte sessie (60 minuten) en 120 euro voor een verlengde sessie (120 minuten).

Er zijn diverse zorgverzekeraars die mijn sessies geheel of gedeeltelijk vergoeden. Ik declareer onder behandelcode 24513 – natuurkundig consult. Kijk in de polisvoorwaarden van jouw zorgverzekering of je voor vergoeding in aanmerking komt.
Op de website van mijn beroepsvereniging www.LVNT.nl vind je een overzicht van de vergoedingen van alle zorgverzekeraars. Wij zijn direct toegankelijk. Je hebt voor sessies en vergoedingen geen verwijzing van een huisarts of specialist nodig.

Annulering tot 24 uur van tevoren is kosteloos; bij annulering binnen 24 uur en bij niet verschijnen (no show) breng ik de volledige kosten van de geplande sessie in rekening.

LVNT licentienummer: 08.019
RBCZ licentienummer: 174319R

 

Ik ben aangesloten bij het SCAG. Je kan rekenen op zorgvuldige en deskundige begeleiding van eventuele klachten. Ik voldoe hiermee aan de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg (Wkkgz) maar bovenal draag ik bij aan de kwaliteit van zorg.